Externe vacatures voor alumni en studenten van de Campus Dansaert

Inhoud syndiceren
Bijgewerkt: 1 jaar 27 weken geleden

Management assistent (M / V) voor de dienst Stedenbouw

18 August 2016
Naam bedrijf: 
Gemeente Sint-Pieters-Woluwe

Stedenbouw heeft een belangrijke invloed op de woon- en leefomgeving.
Het belang van ruimtelijke ordening en ruimtelijke planning is de voorbije jaren sterk toegenomen. Open ruimte is immers schaars en bijzonder kwetsbaar geworden. Het beleid voor ruimtelijke ordening heeft als doelstelling een duurzaam evenwicht te scheppen tussen woongebieden, bedrijventerreinen, landbouwzones, groengebieden, enzovoort.

Sales trainee

18 August 2016
Naam bedrijf: 
OPTIMY

Optimy has developed an innovative and intuitive Software as a Service (SaaS) that allows organisations to better manage their sponsorship, grants and community investment.

After 6 years, Optimy records more than 130 customers across 6 continents. More than 98% of Optimy users renew their licence each year, including big names such as BMW, Carrefour, Johnson&Johnson, L’Oréal, Vodafone, Holcim and Volkswagen.

Optimy aims to become the leader worldwide in its niche market and is looking for a Sales Intern to help develop new markets and identify opportunities.

Non-Profit Communicatiemedewerker met ICT skills

18 August 2016
Naam bedrijf: 
Licht Voor De wereld

LICHT VOOR DE WERELD is een Belgische ngo die in kansarme landen vermijdbare blindheid bestrijdt en oogziektes geneest, de levenskwaliteit van personen met een beperking en hun families verbetert en opkomt voor hun rechten.

PRODUCTIEASSISTENT(E)

17 August 2016
Naam bedrijf: 
Colruyt Group Services

Functie:
Voor de uitbouw van de productiecel binnen ons interne communicatiebureau CCX zoeken we een allround productieassistent(e).

Medewerker communicatie & administratie

17 August 2016
Naam bedrijf: 
Zorgnet-Icuro

Zorgnet-Icuro is een ledenorganisatie die meer dan 700 voorzieningen verenigt in de gezondheidszorg (algemene ziekenhuizen, voorzieningen in de geestelijke gezondheidszorg en in de ouderenzorg). We bieden gespecialiseerde informatie, dienstverlening en vorming. Daarnaast verdedigen we de belangen van onze leden bij de beleidsmakers, in de media en bij de publieke opinie.

Stagiair Communicatie

17 August 2016
Naam bedrijf: 
Kleine Bien BVBA (Bonnefooi - huis VDH)

HORECAMEDEWERKER (Seizoen)

17 August 2016
Naam bedrijf: 
Plopsaland De Panne

TAKENPAKKET

Je staat in voor de bediening van onze klanten in de self service, je doet kassawerk en houdt het restaurant proper en helpt daar waar nodig bij het afwassen en afruimen.
Het mee helpen bereiden van basismenu’s alsook het mooi presenteren van de maaltijd behoren tot je takenpakket.

PROFIEL

Fieldmanager

16 August 2016
Naam bedrijf: 
4uCampus

In deze startersjob ben jij verantwoordelijk voor de organisatie & realisatie van de verkoops- en promoacties in de verschillende studentensteden in Vlaanderen.

Interesse? Open dan snel de bijlage.

Onderzoeker tijdelijk gebruik

16 August 2016
Naam bedrijf: 
Toestand vzw

Toestand vzw heractiveert leegstaande en vergeten plekken in de stad als tijdelijke sociaalculturele centra.

Toestand werkt we al een tijdje aan een handleiding over tijdelijk gebruik. Een essentiëel onderdeel daarvan is het verzamelen van ervaringen van andere projecten, organisaties en initiatieven.

Polyvalent Medewerker / Receptionist

16 August 2016
Naam bedrijf: 
Jeugdherberg De Draecke - Gent

Functieomschrijving

Voor onze jeugdherberg te Gent zijn we op zoek naar een nieuwe collega met voeling voor het internationale jeugdtoerisme, die vlot & sociaal is en die ook bereid is de handen uit de mouwen te steken.

Taken:

Bij deze zeer gevarieerde deeltijdse (24u/w) functie komen o.a. volgende taken aan bod:

- contacten onderhouden met gasten, leveranciers, stedelijke overheden en buurtbewoners.

- administratieve taken zoals het verwerken van reservaties, receptiewerk, beantwoorden van e-mails en telefonische contacten

Key Account manager benelux (tweetalig)

16 August 2016
Naam bedrijf: 
Brandbank

For a B2B company working with major CPG's and retailers in the FMCG industry, with the aim to provide a first class sales experience for our customers to maximise their sales, whilst minimising their effort. Our core business is to create, manage and distribute best-in-class digital product content and innovative services which enable retailers to differentiate on- and offline.

Our vision is to become the premier worldwide supplier of omni-channel digital content (food and non food product information) where it makes commercial sense to do so.

International Work Study volunteers Needed: Children & Education focused NGO (Kenya & Indonesia)

16 August 2016
Naam bedrijf: 
International Humanity Foundation

About us

The International Humanity Foundation (IHF) is seeking forward-thinking, dynamic individuals of all ages/backgrounds to contribute to our international centers as part of our Volunteer Work Study Program. IHF runs children’s home in Nakuru, Kenya with approximately 50 children, as well as education centers in Bali, Medan, Banda Aceh and Jakarta, Indonesia.

Kantoorteamverantwoordelijke

15 July 2016
Naam bedrijf: 
CM Sint-Michielsbond

Functie

Je realiseert de organisatie van de dienstverlening in jouw team:

B2B Marketing & Communicatie stagiair

15 July 2016
Naam bedrijf: 
Korn Ferry

B2B Marketing & Communicatie stage in een dynamische, groeiende en internationale B2B organisatie in Amsterdam, Brussel, Helsinki of Oslo

Korn Ferry (NYSE:KFY) is een wereldwijd gerenommeerd adviesbureau voor mensen en organisaties. We helpen leiders en organisaties succesvol te zijn door het optimaal inzetten van talent, leiderschap en potentieel van mensen.

ADVISEUR (m/v) inzake stadsontwikkeling en mobiliteit

14 July 2016
Naam bedrijf: 
Commissariaat voor Europa en Internationale Organisaties

Het Brussels Commissariaat voor Europa en Internationale Organisaties zoekt een gedreven ADVISEUR (m/v) inzake stadsontwikkeling en mobiliteit.

Het Brussels Commissariaat voor Europa en Internationale Organisaties coördineert en faciliteert de contacten tussen de Brusselse openbare instellingen en de Europese en internationale organisaties die in het BHG gevestigd zijn.

Communicatie-assistent

14 July 2016
Naam bedrijf: 
Instituut voor Tropische Geneeskunde

Het Instituut voor Tropische Geneeskunde in Antwerpen is op zoek naar een communicatie-assistent ter versterking van het 4-koppige communicatieteam.

Als medewerker van de communicatiedienst ondersteun je een reeks activiteiten op het gebied van interne en externe communicatie, evenementen en fondsenwerving. Dit gevarieerd takenpakket bestaat uit communicatie-activiteiten(60%), aangevuld met administratieve taken (40%).

Test Consultant

13 July 2016
Naam bedrijf: 
Quality@Speed

Als test consultant werk je samen met andere Quality@Speed consultants bij klanten. Je staat in voor het testen van net gebouwde software om er mee voor te zorgen dat deze applicaties correct en efficiënt werken. Hiervoor verdiep je je in het bedrijfsproces van de klant, denk je goed na over een waterdicht testplan en voer je de nodige testscenario's uit.

Verder evalueer je de bestaande testprocessen en zoek je naar manieren om deze processen te optimaliseren.