Externe vacatures voor alumni en studenten via de alumni website

Inhoud syndiceren
Bijgewerkt: 1 jaar 27 weken geleden

Diabeteseducator (m/v)

18 August 2016
Naam bedrijf: 
De VoorZorg Thuisverpleging

We zijn op zoek naar een gemotiveerde verpleegkundig diabetes-educator die een hart heeft voor thuiszorgpatiënten.

Management assistent (M / V) voor de dienst Stedenbouw

18 August 2016
Naam bedrijf: 
Gemeente Sint-Pieters-Woluwe

Stedenbouw heeft een belangrijke invloed op de woon- en leefomgeving.
Het belang van ruimtelijke ordening en ruimtelijke planning is de voorbije jaren sterk toegenomen. Open ruimte is immers schaars en bijzonder kwetsbaar geworden. Het beleid voor ruimtelijke ordening heeft als doelstelling een duurzaam evenwicht te scheppen tussen woongebieden, bedrijventerreinen, landbouwzones, groengebieden, enzovoort.

Sales trainee

18 August 2016
Naam bedrijf: 
OPTIMY

Optimy has developed an innovative and intuitive Software as a Service (SaaS) that allows organisations to better manage their sponsorship, grants and community investment.

After 6 years, Optimy records more than 130 customers across 6 continents. More than 98% of Optimy users renew their licence each year, including big names such as BMW, Carrefour, Johnson&Johnson, L’Oréal, Vodafone, Holcim and Volkswagen.

Optimy aims to become the leader worldwide in its niche market and is looking for a Sales Intern to help develop new markets and identify opportunities.

Schuldbemiddelaar dienst schuldbemiddeling

18 August 2016
Naam bedrijf: 
CAW Brussel

Het Centrum Algemeen Welzijnswerk te Brussel is een dynamische, veelzijdige en zorgzame welzijnsorganisatie in de grootstedelijke, meertalige en diverse context van Brussel. Het doel van CAW Brussel is om het welzijn van mensen duurzaam te versterken. In overleg met onze cliënt bieden we de voor hem best passende hulp- en dienstverlening. We richten ons tot iedereen en in het bijzonder tot personen van wie het welzijn of de sociale rechten bedreigd worden of verminderd zijn.

Pedagogisch medewerker

18 August 2016
Naam bedrijf: 
Mezennestje vzw

Van 1 oktober 2016 tot en met 31 maart 2017 (eventueel verlengd) is er in het Mezennestje een vacature voor een halftijds pedagogisch medewerker.

Wie zoeken wij?
- een sterk gemotiveerde persoon om zich in te zetten voor kinderen
- werkervaring is geen must, maar ervaring met jeugdbeweging en/of speelpleinwerking is een troef
- je hebt minstens een sociaal of pedagogisch diploma (bachelor)

UX/UI designer

18 August 2016
Naam bedrijf: 
Studio Dott.

Studio Dott is een allround creatief ontwerp- en adviesbureau met kantoren in Antwerpen en Hong Kong. Met onze expertise in product-, interieur-, service- en digital design leveren we onze klanten een unieke totaaloplossing. Dit gebeurt steeds vanuit een methodiek en filosofie waarbij de interacties, ervaringen en context van de mens centraal staan zonder de kostprijs uit het oog te verliezen. We doen dit vanaf de eerste ideeën en concepten tot en met het gewenste eindresultaat. Punt.

--

ICT Consultant

18 August 2016
Naam bedrijf: 
Devoteam

Devoteam is always looking for new starters and juniors.
Ther's a wide ICT spectrum; development, networks, security, telecommunications, mobile, testing, infrastructure, ...

Devoteam is a large international and independent ICT Services Provider with almost 4000 employees in 20 countries in Europe, Middle East and North Africa of whom more than 250 are working in the Belgium Luxembourg Cluster.

Non-Profit Communicatiemedewerker met ICT skills

18 August 2016
Naam bedrijf: 
Licht Voor De wereld

LICHT VOOR DE WERELD is een Belgische ngo die in kansarme landen vermijdbare blindheid bestrijdt en oogziektes geneest, de levenskwaliteit van personen met een beperking en hun families verbetert en opkomt voor hun rechten.

Junior IT Sales Engineer

18 August 2016
Naam bedrijf: 
Easi

Om ons Nederlandstalig sales team in Leuven te versterken, is EASI op zoek naar een gedreven junior sales engineer die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken.

In eerste instantie:

Zal je een intensieve opleiding krijgen over al onze IT-oplossingen
Zal je een Senior Sales Engineer vergezellen bij zijn klantenbezoeken
Zal je de vergaderingen en presentaties bij onze klanten volgen

Verpleegkundige

17 August 2016
Naam bedrijf: 
Fedasil Zaventem

Fedasil organiseert (rechtstreeks of met zijn partners) een kwaliteitsvolle opvang en begeleiding van asielzoekers. Het agentschap draagt bij tot het uitdenken, de voorbereiding en de uitvoering van het opvangbeleid en het coördineert de programma’s voor vrijwillige terugkeer. Fedasil waakt tevens over de observatie en oriëntatie van niet-begeleide buitenlandse minderjarigen. Tot slot werkt Fedasil aan de integratie van de opvangstructuren in de lokale gemeenschap.

Plaats van tewerkstelling:

Opvangcentrum Zaventem
Excelsiorlaan 40
1930 Zaventem

Kantoorteamverantwoordelijke

15 July 2016
Naam bedrijf: 
CM Sint-Michielsbond

Functie

Je realiseert de organisatie van de dienstverlening in jouw team:

Administratief bediende - Expansieteam

15 July 2016
Naam bedrijf: 
Colruyt Group

Bedrijfsvoorstelling:

Colruyt Group telt meer dan 28.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

B2B Marketing & Communicatie stagiair

15 July 2016
Naam bedrijf: 
Korn Ferry

B2B Marketing & Communicatie stage in een dynamische, groeiende en internationale B2B organisatie in Amsterdam, Brussel, Helsinki of Oslo

Korn Ferry (NYSE:KFY) is een wereldwijd gerenommeerd adviesbureau voor mensen en organisaties. We helpen leiders en organisaties succesvol te zijn door het optimaal inzetten van talent, leiderschap en potentieel van mensen.

ADVISEUR (m/v) inzake stadsontwikkeling en mobiliteit

14 July 2016
Naam bedrijf: 
Commissariaat voor Europa en Internationale Organisaties

Het Brussels Commissariaat voor Europa en Internationale Organisaties zoekt een gedreven ADVISEUR (m/v) inzake stadsontwikkeling en mobiliteit.

Het Brussels Commissariaat voor Europa en Internationale Organisaties coördineert en faciliteert de contacten tussen de Brusselse openbare instellingen en de Europese en internationale organisaties die in het BHG gevestigd zijn.

deeltijds onthaalmedewerker (m/v)

14 July 2016
Naam bedrijf: 
vzw 'de Rand'

Vzw ‘de Rand’ ondersteunt het Nederlandstalig karakter van de Vlaamse rand rond Brussel in opdracht van de Vlaamse Gemeenschap en de provincie Vlaams-Brabant. Onder meer door het beheren van zeven gemeenschapscentra. Daarom hebben wij een:

VACATURE
DEELTIJDS ONTHAALMEDEWERKER (m/v) – halftijds
IN GC DE KAM (Wezembeek-Oppem)

Dank zij jou…

Communicatie-assistent

14 July 2016
Naam bedrijf: 
Instituut voor Tropische Geneeskunde

Het Instituut voor Tropische Geneeskunde in Antwerpen is op zoek naar een communicatie-assistent ter versterking van het 4-koppige communicatieteam.

Als medewerker van de communicatiedienst ondersteun je een reeks activiteiten op het gebied van interne en externe communicatie, evenementen en fondsenwerving. Dit gevarieerd takenpakket bestaat uit communicatie-activiteiten(60%), aangevuld met administratieve taken (40%).

Test Consultant

13 July 2016
Naam bedrijf: 
Quality@Speed

Als test consultant werk je samen met andere Quality@Speed consultants bij klanten. Je staat in voor het testen van net gebouwde software om er mee voor te zorgen dat deze applicaties correct en efficiënt werken. Hiervoor verdiep je je in het bedrijfsproces van de klant, denk je goed na over een waterdicht testplan en voer je de nodige testscenario's uit.

Verder evalueer je de bestaande testprocessen en zoek je naar manieren om deze processen te optimaliseren.

Supplier Developer

13 July 2016
Naam bedrijf: 
Planet Expat

Company Description:

Planet Expat provides career-boosting paid internships in some of the most innovative and dynamic Start-ups in Latin America, Europe and the USA.

We are currently hiring for the company below:

"We are a fast-growing e-commerce platform that focuses on serving unsatisfied niches by offering products that are not commercialized in Chile. Our company was founded in December 2013 by two former Groupon employees, a serial entrepreneur and former banker. Our web portal allows users to buy thousands of products from major online stores worldwide.

Junior JAVA Developer

12 July 2016
Naam bedrijf: 
Ethias NV

We zijn op zoek naar een Junior JAVA Developer voor ons competentiecenter Guidewire (m/v) voor de directie Informatica te Luik. Je neemt deel aan de implementatie van de tool "Guidewire" binnen Ethias. Je ontwikkelt de tool (schermen, workflows, diensten, datamodellen, ...), de integratie met de systemen van onze externe partners (Assuralia, FAT, ...) en de interfaces met de andere applicaties binnen de organisatie (CRM, ESB, Web Content Management, Document Management, ...).